Pendapat Ahli Tentang Forum

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  Admin on Sat Mar 21, 2009 10:28 pm

syahzuan wrote:Salam..

Rase admin forum nie terlalu skema sangat lah eg;"ber encik2"
Laughing


skema? hehe... selamat berforum... terima kasih di atas sokongan... cheers
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  szainizam on Tue Apr 21, 2009 5:35 pm

salam...

lom ader ide..forum ni best..cool je bila masuk..
tapi kurang orang ek...ada cadangan nak ajak ramai org datang sini? bounce

Back to top Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  teri-chan on Wed Jul 01, 2009 12:27 am

off topic:
huaaa aku nk join!!! kat sni korg melepak ye....


on topic: heheh finally aku sampai gk kat sini... kaler cantik.. kaler purple.. tp background putih... agak silau utk org mcm aku (aku suka menaip dlm gelap dn mempunyai rabun silau yg tinggi). Overall ok.. tersusun. cume kat bantuan ahli tu benarkan ahli baru praktis sume function yg ada dulu b4 posting kat tempat lain..


Overall... cayalah!

Back to top Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  ogGy on Thu Jul 02, 2009 5:47 pm

Setelah kakak ku join ke sini,adiknya pulak join ke sini..haha !!! mari meriahkan suasa forum kelolaan tcon Smile

Warna da cun,aku suka kaler lembut2 ni nampak cam tenang jer..."jangan fkir lak aku ni lembut haha !!! " pape pun admin aku akan lepak kat sini.Menghangatkan suasana .. tul x teri ?

Back to top Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  Admin on Sat Jul 11, 2009 1:17 am

asssalammualaikum....

terima kasih semua di atas komen2 yang memberangsangkan....saya akan tambah info dari masa ke semasa...tetapi forum ini perlukan team moderator tambahan untuk membantu saya.... Smile

_________________
Dell studio 1435,
power by intel core2duo processor 2.0GHz,
2GB Kingston DDR2 800MHz,
160GB Samsung Sata2 HDD,
ATI Mobility Radeon HD3450 256 MB dedicated Memory.
Genuine Windows Vista Enterprise Edition
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pendapat Ahli Tentang Forum

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum