Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

View previous topic View next topic Go down

Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  afizsxp on Thu Apr 30, 2009 9:48 am

Salam...

Indah betol pagi ni..hehee
Ok,kali ni ape kate kite semue kat sini
berkongsi pengalaman seram yang pernah korang alami
tak kiralah ia melucukan ke atau menyeramkan

Kalau korang ade gambar yang menyeramkan
boleh le kite berkongsi kat sini...

Peristiwa berlaku pade tahun lpas
tapi aku xtakde kene mengena pun dengan cerita ni
dan bende ni berlaku mase adik aku ke pantai kelanang
waktu tu dah nak time maghrib,lbih kurang dalam pukul 07.00pm
tapi sempat gak adik aku shot gambar mase bende tu melintas..
Ngeee.....

Neutral

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  Admin on Mon May 04, 2009 7:43 pm

afizsxp wrote:Salam...

Indah betol pagi ni..hehee
Ok,kali ni ape kate kite semue kat sini
berkongsi pengalaman seram yang pernah korang alami
tak kiralah ia melucukan ke atau menyeramkan

Kalau korang ade gambar yang menyeramkan
boleh le kite berkongsi kat sini...

Peristiwa berlaku pade tahun lpas
tapi aku xtakde kene mengena pun dengan cerita ni
dan bende ni berlaku mase adik aku ke pantai kelanang
waktu tu dah nak time maghrib,lbih kurang dalam pukul 07.00pm
tapi sempat gak adik aku shot gambar mase bende tu melintas..
Ngeee.....

Neutral




pergghhh......biar betull...yang ni ko touch up ke real nie? atau teknik tindihan image...hiks

_________________
Dell studio 1435,
power by intel core2duo processor 2.0GHz,
2GB Kingston DDR2 800MHz,
160GB Samsung Sata2 HDD,
ATI Mobility Radeon HD3450 256 MB dedicated Memory.
Genuine Windows Vista Enterprise Edition
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  afizsxp on Mon May 04, 2009 8:49 pm

Salam..

Pict ni betol ustaz,xde sebarang tindihan atau
penipuan..sebelom aku upload kat sini,aku dah
tanye kat adik aku betol2..
amaran keras kalau adik aku tipooo...
hikss

p/s Ustaz mane desktop ko..?hehee

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  Admin on Mon May 04, 2009 9:45 pm

afizsxp wrote:Salam..

Pict ni betol ustaz,xde sebarang tindihan atau
penipuan..sebelom aku upload kat sini,aku dah
tanye kat adik aku betol2..
amaran keras kalau adik aku tipooo...
hikss

p/s Ustaz mane desktop ko..?hehee

waaaalaikumusalam.....

biar betul...adik ko laki ke pompan...die x demam ke tgk gambo gitu

p/s: dah upload...heheh pemalas sikit...x kemaskan desktop

_________________
Dell studio 1435,
power by intel core2duo processor 2.0GHz,
2GB Kingston DDR2 800MHz,
160GB Samsung Sata2 HDD,
ATI Mobility Radeon HD3450 256 MB dedicated Memory.
Genuine Windows Vista Enterprise Edition
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  afizsxp on Thu May 07, 2009 4:40 am

Yang ambik gambo ni
adik lelaki aku...
kalau adik pompuan aku yang keluar time camni
memang berair telinga die aku membebbel..hikkss

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  Syazwan on Thu Dec 03, 2009 9:35 am

seumur hidup ak x pernah jumpa makhluk yg di panggil hantu ni.
kenkadg mcm x percaya.

Back to top Go down

Re: Peristiwa Seram Yang Pernah Korang Alami

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum