Pandangan Filem Bohsia

View previous topic View next topic Go down

Pandangan Filem Bohsia

Post  afizsxp on Mon Apr 27, 2009 10:47 pm

Baru2 ni sepupu aku ajak nengok wayang kat
Jaya Jusco B.Tinggi
abis je keje syif pagi trus sepupu aku chow gi
booking tiket..umah pun dkat ngan situ jee...
dapat plak lpas isyak kol 0900 malam...oklaa tu...
hari pertama cerita tu ditayangkan....

Memang ramai yang tengok filem tu..
khasnye pada mat2 rempit yang datang berduyun-duyun
cam semut hurung gula..pakej ngan minah diorang lagi
siap ngan helmet masing2 bagi menunjukkan
diorang tu rempit sejati la kononnye...

Yang aku tak puas hati tu..
baru je 10minit cite tu dimainkan
dah ade macam2 bunyi kiri kanan depan dan belakang aku
suara2 sumbang diorang...name pon filem bohsia,aksi merempit mesti ade punye sebab mende ni saling hubung kait..
kalo ye pun rempit,tak payah le cerita ape yg filem tu story
dengan ape yg korang buat...masing2 nak tunjuk bagos....
aku beli tiket tu bukannye semata-mata nak dengo diorang punye story
sakit hati...wooo....

Ape pun aku nak korang bagi pandangan
pade filem ni,die punye kebaikan dan keburukannye
pada remaja masa kini..
bagi aku kesan pada remaja pada filem bohsia ni ade buruknye..
mane taknye..time aku nak kluar parking
diorang ni masing2 buat aksi merempit..
ade sorang mamat ni tah camne die bleh buat wikang depan kereta aku..
hampir2 mamat tu nak landing depan bonet aku..kalo tak mmang die makan spanar malam tu...Arrggh...geram btol aku dengan diorang nih.. Mad Mad Mad Mad

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 4:00 pm

afizsxp wrote:Baru2 ni sepupu aku ajak nengok wayang kat
Jaya Jusco B.Tinggi
abis je keje syif pagi trus sepupu aku chow gi
booking tiket..umah pun dkat ngan situ jee...
dapat plak lpas isyak kol 0900 malam...oklaa tu...
hari pertama cerita tu ditayangkan....

Memang ramai yang tengok filem tu..
khasnye pada mat2 rempit yang datang berduyun-duyun
cam semut hurung gula..pakej ngan minah diorang lagi
siap ngan helmet masing2 bagi menunjukkan
diorang tu rempit sejati la kononnye...

Yang aku tak puas hati tu..
baru je 10minit cite tu dimainkan
dah ade macam2 bunyi kiri kanan depan dan belakang aku
suara2 sumbang diorang...name pon filem bohsia,aksi merempit mesti ade punye sebab mende ni saling hubung kait..
kalo ye pun rempit,tak payah le cerita ape yg filem tu story
dengan ape yg korang buat...masing2 nak tunjuk bagos....
aku beli tiket tu bukannye semata-mata nak dengo diorang punye story
sakit hati...wooo....

Ape pun aku nak korang bagi pandangan
pade filem ni,die punye kebaikan dan keburukannye
pada remaja masa kini..
bagi aku kesan pada remaja pada filem bohsia ni ade buruknye..
mane taknye..time aku nak kluar parking
diorang ni masing2 buat aksi merempit..
ade sorang mamat ni tah camne die bleh buat wikang depan kereta aku..
hampir2 mamat tu nak landing depan bonet aku..kalo tak mmang die makan spanar malam tu...Arrggh...geram btol aku dengan diorang nih.. Mad Mad Mad Mad

assalammmualaikum...

eh ada ke cita mcmni? masya Allah takda tajuk lain ke nak letak?
mesti jalan cerita dia teruk kan..ras2nya benda ni macam menggalakkan lagi jer...

_________________
Dell studio 1435,
power by intel core2duo processor 2.0GHz,
2GB Kingston DDR2 800MHz,
160GB Samsung Sata2 HDD,
ATI Mobility Radeon HD3450 256 MB dedicated Memory.
Genuine Windows Vista Enterprise Edition
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  afizsxp on Wed Apr 29, 2009 4:16 am

W'salam..

Betul tu ustaz..
mende2 cenggini la yg lagi menggalakkan
rumaje2 kt luar tu buat perangai tak senonoh..
lagipun filem tu kate2 lucah terang2
dipakai dalam skrip diorang..
member ade gak sorang dua mat rempit..
tapi xpnah plak aku dengo diorang cakap camtu
cam kt filem bohsia....haduii..... Mad Mad

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  fiza_cute on Wed Apr 29, 2009 10:37 am

errmmm...

die da kutip 2.2 juta dlm mase 6 hari...MHI pagi tdik..

wartawan tu puji filem ni..tp aku xkan tgk filem cmni..

mmgla lucah kan tp in the reality kite pun xtau..ntah2 lagi teruk...klu cite omputeh lucah macam mane pun korang cite x cmni?

rase kejayaan filem ni sbb kan remaja malaysia rempit2 sume kan...

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  afizsxp on Thu Apr 30, 2009 8:46 am

sALAM..

Hehee..aku rase pengarah tu kene kongsi dua
dengan mat rempit hasil daripada kutipan
filem tersebut...hikss..... lol!

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  Admin on Thu May 28, 2009 11:25 am

afizsxp wrote:sALAM..

Hehee..aku rase pengarah tu kene kongsi dua
dengan mat rempit hasil daripada kutipan
filem tersebut...hikss..... lol!

assalammualaikum...

mksd afiz?kongsi apa tuh....
eh afiz..cite tuh teruk tak>?tp tgk macam teruk jer intro die

_________________
Dell studio 1435,
power by intel core2duo processor 2.0GHz,
2GB Kingston DDR2 800MHz,
160GB Samsung Sata2 HDD,
ATI Mobility Radeon HD3450 256 MB dedicated Memory.
Genuine Windows Vista Enterprise Edition
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: Pandangan Filem Bohsia

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum